preskoči na sadržaj

Škola suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb

 > Naslovnica
vijesti

Audicija za upis u 1. razred osnovne škole!

Autor: Marija Bajo, 14. 5. 2019. 20:05

Audicija će se održati

27. svibnja i 10. lipnja 2019. godine

u 19.00 sati u prostorijama škole.

Predbilježbe za audiciju vrše se putem e maila ili telefona:

skola@skolaanemaletic.hr

01 4670 400

Za audiciju nije potrebno plesno predznanje, ali je potrebna odjeća za vježbanje.

 

U osnovnu školu učenici se upisuju nakon završenog 3. razreda općeobrazovne škole. Program četverogodišnje osnovne škole obuhvaća ples, ritmiku, plesnu tehniku i klasični balet te uz glazbenu kulturu (solfeggio) i glasovir, učenici stječu temelj plesnog i glazbenog obrazovanja. Nastava u osnovnoj školi odvija se tri puta tjedno u suprotnom turnusu od općeobrazovne škole. Učenici tijekom nastavne godine prezentiraju svoj rad javnim izvedbama u kazalištu.

[više]

Dojdi 8maš te zove, saznaj više o našoj Školi!

Autor: Marija Bajo, 9. 5. 2019. 10:54

Plakat manifestacije

Posjetite naš štand (broj 22) sutra od 10 do 16 sati

i saznajte više o programima naše škole.

 

Naša škola je i ove godine sudionik manifestacije "Dojdi osmaš, Zagreb te zove"! Već petnaestu godinu zaredom, a ove godine  pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističkog učilišta, ova manifestacija budućim srednjoškolcima pruža priliku da se na jednom mjestu upoznaju s brojnim gimnazijskim, strukovnim i umjetničkim programima 80-ak zagrebačkih srednjih škola.

Naša Škola je na štandu zajedno s učenicima i profesorima pripremila zanimljiv sadržaj, pregled fotografija i videa s nastupa iz dvorane Vatroslava Lisinskog, ZKM-a, MSU-a, dokumentacija ispita različitih predmeta i sl., informacije na letku, i druge zanimljivosti, ali i dobro raspoloženje i razgovorljive sugovornike koji će vam biti na raspolaganju. Posebno najavljujemo nastup naših učenica koji će se održati na centralnom dijelu parka Zrinjevac, u 12:25 sati.

Nastup koji će učenice izvesti sada na otvorenom, možete pogledati na linku: https://www.facebook.com/skolaanemaletic/videos/623814658041571/

Dođite, čekamo vas!

[više]

Odličan rezultat učenica i nastavnica na državnom natjecanju Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marija Bajo, 29. 4. 2019. 22:16

Dvije prve i dvije druge nagrade na

57. državnom natjecanju HGDPPa.

 

Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga je ove godine organiziralo 57. državno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa. Natjecanje je održano na Muzičkoj akademiji u Zagrebu od 5. do 13. travnja. Škola suvremenog plesa Ane Maletić je postigla odlične rezultate u kategoriji suvremenog plesa. Iva Bistrović je osvojila drugu nagradu s osvojenih 96,50 bodova u II. kategoriji. U svojoj koreografiji “Aurora” koju je osmislila nastavnica Irena Vrabec Kuleš je Iva bila čarobnica, a plesala je na tematsku glazbu iz Harrya Pottera. Učenica Roberta Špoljar je također osvojila drugu nagradu u III. kategoriji s ostvarenih 95,50 bodova. Koreografija koju je osmislila nastavnica Ivona Grubišić se zvala “Cut it” i bila je izvedena na glazbeni miks minimalističkog techna i violinskog koncerta u a molu J. S. Bacha. Koreografija je inspirirana unutarnjom borbom dva stila unutar jedne osobe, u ovom slučaju elektronske i klasične glazbe što se može protumačiti i kao period sazrijevanja kroz koji Roberta trenutno i prolazi. Prvu nagradu, 98,20 bodova je osvojila učenica Erika Jokić u IV. kategoriji. Plesala je koreografiju nastavnice Adrijane Barbarić Pevek koja se zvala “Mobil”, na glazbu koja je obrađeni zvučni zapis u obliku svojevrsnog kanon A. Vivaldija, “Zima” iz Četiri godišnja doba. Čestitamo nastavnicama i učenicama! Posebno nam je drago reći da je naša učenica Marija Margetić u III. kategoriji osvojila 99,30 bodova i time postala laureate ovogodišnjeg natjecanja u suvremenom plesu. Koreografija se zvala “Promjene”, na glazbu Balanescu kvarteta – Izbor, a osmislila ju je nastavnica Renata Vraneković. S obzirom na ostvareni rezultat, Marija je nastupala na završnom koncertu u dvorani “Blagoje Bersa” na Muzičkoj akademiji koji se održao 13. travnja u 19 sati. Čestitke još jednom svima na postignutim rezultatima, bravo!

[više]

Predstava predmeta Ritmika i Narodni plesovi 10. ožujka u 19 sati

Autor: Marija Bajo, 6. 3. 2019. 11:22

U nedjelju će se srednja škola predstaviti predmetima Ritmika i Narodni plesovi s početkom u 19 sati. Karte možete kupiti na blagajni Kazališta Lutaka po cijeni od 20 kuna. Dobrodošli!

 

 

 

 

 

[više]

Javna izvedba četvrtog srednje u Muzeju suvremene umjetnosti, 17. veljače u 20 sati!

Autor: Marija Bajo, 14. 2. 2019. 10:59

U nedjelju će učenice četvrtog razreda srednje škole, mentorice Irene Mikec, izvesti dijelove koreografije Fight Bright Milana Tomášika. Vidimo se u 20 sati u Muzeju suvremene umjetnosti!

 

 

 

 

 

 

 

[više]

OBAVIJEST!

Autor: Antonia Mohorić, 11. 1. 2019. 14:25

Dragi učenici i poštovani roditelji,

nastava u drugom polugodištu započinje ujutro s B turnusom.

Za sva dodatna pitanja, molimo da se obratite razredniku/ici.

Vidimo se! 

[više]

Čestitka!

Autor: Antonia Mohorić, 24. 12. 2018. 09:57

 

 

 

 

 

 

 

[više]

Blagdanske predstave

Autor: Antonia Mohorić, 24. 12. 2018. 09:55

Blagdanske predstave učenika osnovne škole i pripremnih programa, Centar za kulturu Travno, 20. prosinca u 18:00 i 19:30 sati!

 

 

 

[više]

Javni ispit

Autor: Antonia Mohorić, 24. 12. 2018. 09:53

Javni ispit učenika 4. srednje iz predmeta Osnove koreografske kompozicije, Kazalište KNAP, 19. prosinca u 20:00 sati!

 

 

 

[više]

Blagdanska klavirska produkcija

Autor: Antonia Mohorić, 24. 12. 2018. 09:51

Blagdanska klavirska produkcija, 11. prosinca u 20:00 sati!

 

 

 

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


 > Naslovnica
CMS za škole logo
Škola suvremenog plesa Ane Maletić Zagreb / Laginjina 13, HR-10000 Zagreb / www.ss-suvremenogplesa-amaletic-zg.skole.hr / ured@ss-suvremenogplesa-amaletic-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju